Remedii diaree – cum scapi de diareea acuta

Remedii in diareea acuta

Remedii in diareea acuta

Remedii diaree – cum scapi de diareea acuta

Am scris acest articol,pentru ca in aceasta perioada,multi dintre noi ne deplasam pe litoralul romanesc,si unde din cauza conditiilor nefaste si preparatelor culinare de la restaurante care nu se ridica la asteptarile clientilor,ne imbolnavim de diaree,care uneori devine o diaree acuta.

Asadar,in randurile acestui articol voi incerca sa va ofer cateva remedii pentru diaree,unele din popor,altele din farmacii,dupa cum urmeaza.

1.Incearca Lopedium sau Loperamid,foarte bune pentru diaree.Tratamentul va debuta cu 2 pastile si va continua cu cate o pastila administrata dupa fiecare scaun neformat,pana la vindecare.Nu se foloseste mai mult de 10 zile.

2.Foloseste o pastila de Imodium,un remediu eficient impotriva diareei,are un efect puternic si se presupune ca dupa prima folosire se stabilizeaza scaunul,daca nu,mai administrati o pastila,dar numai in situatii de urgenta.Nu luati Imodium inainte de a incerca Loperamid/Lopedium.

3.Poti incerca Furazolidon,este deasemenea eficient,dar nu ca cele de mai sus.

4.Smecta este foarte bun in cazul de fata si in plus de asta,atunci cand ai si gaze la stomac.Se foloseste un pliculet pe care il diluezi in 300 ml de apa si il bei rapid.

5.Ceaiul de menta sau izma,consumat la temperatura camerei,cu 1 pastiluta de zaharina este eficient in combinatie cu un tratament ca cele de deasupra.

6.Poti folosii si o lingurita de praf de scortisoara pe care o iei cu o cana cu apa,de multe ori merge.

Daca diareea nu iti trece printr-unul din remediile acestea pentru diareea acuta,este cazul sa te adresezi medicului,s-ar putea sa fii contractat o bacterie,sau cine stie,poate lucruri mult mai grave legate de colon.