Madalina Ghenea facebook ,poze,biografie,dieta,greutate, inaltime,blonda

Madalina Ghenea – facebook,poze,biografie,dieta,greutate,inaltime,blonda

Madalina Ghenea este una din divele cu care ne putem mandrii ca sunt originare din Romania,aceasta tara,probabil cu cele mai frumoase femei din lume.Se pare ca Madalina Ghenea,este o frumoasa olteanca nascuta in Slatina la data de 1988 pe 8 august.

A aparut in reclame ale brand-urilor La Perla,Lovable,Lise Charmel,Peroni,New Yorker,Borghetti,Sloggi, Grimaldi Mare,Max Well,Lormar,Amarea,Primadonna,Quelle,Margherita Mazzei,Lascana, Von Dutch,Parah,Lepel sau Huntermoller si este in acelasi timp o actrita si un model de succes.

Poate ca multi s-au intrebat daca Madalina Ghenea are silicoane?Afla ca aceasta nu are nevoie de interventia bisturiului si nici n trecut nu a avut,fiind dotata de mama natura cu masuri de 90-60-90 ceea ce inseamna perfectiunea fizica.
Madalina Ghenea Pictorial – Madalina Ghenea Poze


Madalina Ghenea si Leonardo Dicaprio au fost iubiti o perioada de timp,dar nici Adrien Brody nu a putut sa ramana indiferent la farmecele acesteia.In prezent locuieste in Milano,in Italia.Madalina a fost catalogata drept una din cele mai hot femei ale anului 2012 de catre Askmen.com.Despre relatii mai pitoresti ale Madalinei Ghenea,putem vorbi de idila ce a avut-o candva cu Dragos Savulescu.

Madalina Ghenea are o inaltime de 180 cm,ochii caprui si culoarea parului castaniu,ea arata bine si fara machiaj dar si blonda.In randurile ce urmeaza vei putea vedea adresa de Facebook a Madalinei si un pictorial marca Madalina Ghenea cu cateva poze culese atent de pe internet.

(Madalina Ghenea Facebook – www.facebook.com/MadalinaDianaGheneaOfficial)

One Comment