NIGGERUL.RO

locul in care vei gasi biografii de vedete,muzica buna,filme noi si multe altele

Madalina Ghenea facebook ,poze,biografie,dieta,greutate, inaltime,blonda

April 15, 2012 admin 1 Comment

Madalina Ghenea – facebook,poze,biografie,dieta,greutate,inaltime,blonda

Madalina Ghenea este una din divele cu care ne putem mandrii ca sunt originare din Romania,aceasta tara,probabil cu cele mai frumoase femei din lume.Se pare ca Madalina Ghenea,este o frumoasa olteanca nascuta in Slatina la data de 1988 pe 8 august.

A aparut in reclame ale brand-urilor La Perla,Lovable,Lise Charmel,Peroni,New Yorker,Borghetti,Sloggi, Grimaldi Mare,Max Well,Lormar,Amarea,Primadonna,Quelle,Margherita Mazzei,Lascana, Von Dutch,Parah,Lepel sau Huntermoller si este in acelasi timp o actrita si un model de succes.

Poate ca multi s-au intrebat daca Madalina Ghenea are silicoane?Afla ca aceasta nu are nevoie de interventia bisturiului si nici n trecut nu a avut,fiind dotata de mama natura cu masuri de 90-60-90 ceea ce inseamna perfectiunea fizica.
Madalina Ghenea Pictorial – Madalina Ghenea Poze


Madalina Ghenea si Leonardo Dicaprio au fost iubiti o perioada de timp,dar nici Adrien Brody nu a putut sa ramana indiferent la farmecele acesteia.In prezent locuieste in Milano,in Italia.Madalina a fost catalogata drept una din cele mai hot femei ale anului 2012 de catre Askmen.com.Despre relatii mai pitoresti ale Madalinei Ghenea,putem vorbi de idila ce a avut-o candva cu Dragos Savulescu.

Madalina Ghenea are o inaltime de 180 cm,ochii caprui si culoarea parului castaniu,ea arata bine si fara machiaj dar si blonda.In randurile ce urmeaza vei putea vedea adresa de Facebook a Madalinei si un pictorial marca Madalina Ghenea cu cateva poze culese atent de pe internet.

(Madalina Ghenea Facebook – www.facebook.com/MadalinaDianaGheneaOfficial)

#madalina ghenea biografie#madalina ghenea blonda#madalina ghenea data nasterii#madalina ghenea dieta#madalina ghenea facebook#madalina ghenea fara machiaj#madalina ghenea greutate#madalina ghenea inaltime#madalina ghenea peroni#madalina ghenea pictorial madalina ghenea are silicoane#madalina ghenea poze#madalina ghenea si adrien brody#madalina ghenea si dragos savulescu#madalina ghenea si leonardo dicaprio#madalina ghenea wiki

Previous Post

Next Post

Comments

  1. Anca
    April 22, 2012 - 4:00 pm

    Madalina Ghenea intruchipeaza perfect frumusetea romaneasca, naturala, simpla, acea frumusete care nu are nevoie de retusuri sau alte lucruri sa iasa in evidenta. Are acel “wild thing” romanesc al fetei satene cu ochi caprui care arata bine atat dimineata foarte devreme, cat si seara foarte tarziu. Un punct in plus pentru Madalina Ghenea in raport cu silicoanele si falsitatea altor personaje mondene.

Comments are closed.