Alex Velea biografie – Poze cu Alex Velea

alex_velea_biografie

Alex Velea biografie – Poze cu Alex Velea

Alex a inceput sa fie prezent in muzica romaneasca intr-un mod mai pronuntat,dupa videoclipul piesei Selecta cantata alaturi de Anda Adam..In 2004 a castigat premiul la concursul Star Factory.

Melodia a ajuns repede un “slagar” dar nu a trecut mult timp pana cand si-a facut aparitia in “Mai vrei” alaturi de CIA si Puya.

Mai departe vei gasi cateva informatii esentiale : Data nasterii Alex Velea : 13 mai 1984 / S-a nascut in zodia : Taur / Cunoscut si ca: Alexandru Velea Ionut / Oras si judet natal : Craiova,Dolj / Stiluri de muzica : HipHop, RnB/Soul .

Probabil ca fetele sunt atrase de muschii lui,pe care i-a facut prin munca si printr-un antrenament marca Alex Velea.Alex are inaltimea de 1,72 cm si 70 de kg.Pasiunea sa pentru muzica a fost influentata de tatal sau care este muzician.Alex a inceput sa cante la pian de la varsta de 9 ani.

Alex spune ca prietenii si suportul neconditional al acestora sunt foarte importanti pentru el.Managerul si producatorul sau muzical sau este Smiley.In 2006 ii apare primul album Yamasha care se bucura de succes.

Site Alex Velea: www.alexvelea.com
Hi5 Alex Velea: www.velea-alex.hi5.com
Facebook Alex Velea: www.facebook.com/alexvelea

6 Comments